Kom i kontakt med oss!

Kom i kontakt med oss!

Masen Måleri är ditt självklara val då du behöver hjälp med tapetsering eller inom- & utomhusmålning i Insjön med omnejd. Styrkan på vårt företag är vår erfarenhet, kundfokus och att vi alltid håller hög kvalitet.

Masens Måleri är ett kundfokuserat måleriföretag

Redan när vi startade upp vår verksamhet har vår ambition varit att bygga upp nära kundrelationer - som bygger på tillit, förtroende och kundnöjdhet. Och för det krävs det att vi är kund- och lösningsorienterade i varje åtagande.


Välkommen att kontakta vår trevliga kundsupport 

Oavsett om du är i behov av att måla om huset, sätta nya tapeter eller få staketet ommålat, finns vi Målare i Leksand & Insjön här för dig! Vi målare har över 40-års erfarenhet av måleribranschen och har en förmåga att lyssna in kundens önskemål och fullfölja ditt kommande projekt på ett korrekt vis. Skulle du vilja utföra ditt måleriarbete själv, kan vi också hyra ut skylifts, så att du kan komma åt överallt - smidigt och säkert.

Kontakta oss redan idag, så tar vi fram den bästa möjliga lösningen för ditt måleriprojekt!

Boka ett kostnadsfritt möte med våra målare

När det är dags att ta hjälp av ett seriöst måleriföretag - så finns vårt trevliga arbetsteam redo! Beskriv ditt kommande måleriprojekt via vårt kontaktformulär nedan och få snabbt svar.