Anlita våra kunniga målare i Leksand

När du ska måla om inomhus eller utomhus kan du anlita våra kunniga målare i Leksand för ditt projekt. Våra målare har yrkesutbildning och en lång erfarenhet inom måleribranschen vilket gör att du får arbetet utfört med största noggrannhet och med det bästa resultatet.

När du behöver måla om huset eller då du ska måla om invändigt kan du spara tid och energi genom att överlåta arbetet till en professionell målare i Leksand. Även om många tycker att målning är roligt är det ett krävande arbete där 75 procent av måleriprojektet består av förarbete för att skapa ett bra underlag för målningen. Att förarbetet blir korrekt utfört är A och O för att erhålla ett bra slutresultat och maximal livslängd. Du kan kontakta oss då du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig då du ska måla om.

 

Vi utför alla typer av måleriarbeten

Våra målare i Leksand är specialister på både målning och tapetsering vilket gör att vi kan åta oss alla typer av måleriarbeten, även målning i våtrumsutrymmen. Vi kan också åta oss totalentreprenaden för din renovering då vi samarbetar med behöriga hantverkare inom alla yrkeskategorier. Det gör att du slipper ha flera kontaktpersoner och istället erhåller du löpande uppdateringar om projektet från vår byggansvarige.

 

Utomhusmålning

Vi kan erbjuda dig tjänster som fasadmålning, takmålning, målning av mindre byggnader, altanen, staket och mycket annat. För målning utomhus krävs det bra förarbete men också att rätt färg används som ska tåla mot både kyla och värme men även nederbörd och vind. Våra målare i Leksand vet hur arbetet ska utföras på bästa sätt för att ge fasaden eller det målade objektet maximal livslängd.

 

Inomhusmålning

Vi åtar oss alla typer av inomhusmålning som exempelvis vävsättning, tapetsering, målning av väggar, tak och golv. Vi kan också utföra målningsarbeten i badrum och även erbjuda dig snickerimålning och dekorationsmålning. Våra målare i Leksand utför arbetet med största noggrannhet och även med största hänsyn till er som bor i bostaden genom att bland annat städa undan efter sig varje dag.

 

Boka ett platsbesök

Masens Måleri har under många år utfört tjänster åt både privatpersoner och företag i Dalarna och genom åren fått massor av goda omdömen från våra nöjda kunder. Vi åtar oss både mindre som större måleriuppdrag men även totalentreprenad i samband med att du ska renovera din bostad. Våra målare i Leksand har yrkesbevis och utför arbetet korrekt och enligt gällande branschregler. Det innebär att du kan vara säker på att du får målningen utförd med ett perfekt resultat. Du kan boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan höra dina önskemål och bidra med rådgivning, utan att du förbinder dig för något.