Målning

Målning

Ska du renovera din bostad eller behöver du måla om huset kan du vända dig till oss på Masens Måleri som är experter på målning och tapetsering. Även om du i många fall kan utföra målningen själv kan det vara tryggt att anlita en professionell målerifirma som har yrkesutbildade målare med en lång erfarenhet. Det borgar för att du får arbetet utfört korrekt med bästa resultat, vilket gör att din målning får en längre livslängd. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din målning.

 

Inomhusmålning

Vi på Masens Måleri kan utföra alla typer av inomhusmålning som exempelvis måla väggar, tak och golv, även i våtrumsutrymmen, sätta väv eller tapeter på väggarna. Vi kan också erbjuda dig snickerimålning eller dekorationsmålning.

 

Utomhusmålning

Vi kan måla ditt hus, garage eller andra byggnader på din tomt. Vi utför också takmålning, målning av fönster och lackering av din veranda. Våra målare är proffs på målning och ser också till att ditt hus får ett grundläggande skydd så att din fasad får en längre livslängd. Ska du måla själv kan vi även erbjuda dig uthyrning av skylift till bra priser. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt möte med våra målare

När det är dags att ta hjälp av ett seriöst måleriföretag - så finns vårt trevliga arbetsteam redo! Beskriv ditt kommande måleriprojekt via vårt kontaktformulär nedan och få snabbt svar.