Uthyrning skylift

Uthyrning skylift

En husfasad är huset skydd mot väder och vind och behöver underhållas med jämna mellanrum så att det håller en hög kvalité och kan ge det skydd som huset behöver. En träfasad behöver målas om vart 10:e år. Då behöver man samtidigt passa på att underhålla träpanelerna och kontrollera så att det inte finns fuktskador, röta, mögel eller alger som behöver åtgärdas. Genom att löpande underhålla och måla om huset med en skyddande färg kan en träpanel hålla i många år. Om du ska måla om ditt hus kan du vända dig till oss på Masens Måleri som erbjuder uthyrning av skylift så du slipper krångla med ställningar. Kontakta oss för mer information om vår uthyrning av skylift och om våra måleritjänster i Dalarna.

 

Att måla husfasader

Masens Måleri erbjuder tjänster som tapetsering, målning och uthyrning av skylift i Dalarna med omnejd. Våra skickliga målare har yrkesbevis och en lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi kan hjälpa dig med din utvändiga målning så att du erhåller ett perfekt resultat. Dessutom lämnar vi trygga garantier på vårt arbete. Du kan boka ett gratis hembesök genom formuläret på vår hemsida så att vi kan komma ut och diskutera dina önskemål och behov, utan att du förbinder dig för något. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt möte med våra målare

När det är dags att ta hjälp av ett seriöst måleriföretag - så finns vårt trevliga arbetsteam redo! Beskriv ditt kommande måleriprojekt via vårt kontaktformulär nedan och få snabbt svar.